Featured Project

Bon Secours’ Sarah Garland Jones Center

Richmond , VA
Scope Of Work:

This adaptive reuse project transformed a former F.W. Parsley’s gas station into the hub of a community. With a design inspired by the age-old tradition of gathering on a front porch, it houses the Bon Secours Center for Healthy Communities Sarah Garland Jones Center, a 5,000-SF health- and wellness-oriented community resource. The space includes a café, numerous meeting and training rooms, and a fully functioning community kitchen. Existing garage-style doors  were preserved and repurposed, allowing the entire space to open from end-to-end. Other outdoor elements such as cedar shake, barn lights and wooden banisters add to the rustic outdoor vibe. The Center’s location across the street from a Bon Secours’ medical office building supports the Center’s aim at improving the health and livelihood of local residents living in the surrounding neighborhoods.

Approx Contract: Not Provided
Completion: Not Provided